Indonesisch buffer

  • Nasi goreng; gebakken rijst
  • Nasi putih; witte rijst
  • Ajam asem manis; gefrituurde kip in zoetzure saus met ananas
  • Daging rendang; rundvlees in een kokossaus
  • Bami ketjap; gesmoord varkensvlees in ketjap
  • Saté ajam
  • Sambal goreng; boontjes en bamboespruiten met saus
  • Atjar tjampur kuning; gemengde groenten in het zuur
  • Sambal goreng telor; eieren in pikante zoetzure saus
  • Sayur lodeh; gemengde groenten in kokosboullion
  • Kroepoek ; garnalenchips
  • Serundeng; melange van gemalen kokos en pinda’s
  • Spekkoek
  • Verse fruitsalade

Minimale afname voor 40 personen. Kosten bedragen € 23,00 per persoon, inclusief 6% BTW. Personele begeleiding bij de buffetten is niet nodig maar kan wel voor € 22,50 per uur per medewerker.